activiteiten zoetstof smaakversterker functioneel voedsel activiteiten zoetstof smaakversterker functioneel voedsel kwaliteit kwaliteit

25 JAAR SNICK EUROINGREDIENTS

25 jaar SNICK EuroIngredients

Kennis & Kunde, de Sleutel tot Succes

Als voedingstechnoloog en flavourist met jarenlange ervaring bij gerenommeerde aroma- en ingrediëntenbedrijven, start Philippe Snick in 1993 zijn eigen bedrijf in zijn garage als agent en flavour consultant. 25 jaar later zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier en vermaard kenniscentrum voor smaak- en textuur-ingrediënten in de Benelux. In 2014 werd een state-of-the-art fabriek gebouwd inclusief ontwikkelingslab, applicatiekeuken en piloot-installatie met uitgebreide mengfaciliteiten en een verregaand geautomatiseerd magazijn.

Ervaren voedingstechnologen

Ons team van deskundigen en ervaren voedingstechnologen is sterk in het bedenken en creëren van ingenieuze antwoorden en toepassingen die voldoen aan uw wensen, en dit voor zowel zoete als hartige voedingsmiddelen. Met een visie en neus voor markttrends ontdekken we vaak bijzondere, innovatieve, clean en clear label ingrediënten.  

Single ingredients en blends

Wij bieden een breed maar consistent gamma aan van single ingredients van befaamde top-principalen als Cargill, Biorigin, Shoda, DDW, Goodmills, Vitana en Cosucra. Even belangrijk als uniek zijn onze eigen Ma Cuisine fonds, Seazarome bouillons, seasonings en functionele en culinaire blends voor bereide gerechten, vleesindustrie, bakkerij, zuivel of dranken. 

Kortom, kennis en kunde zijn de fundamenten waarop SNICK EuroIngredients is gebouwd. Vakmanschap leidt tot Meesterschap! Indeed, we Master Taste & Texture like no one.

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Naar nieuwsoverzicht