Qulinofresh: natuurlijke kruidenmengsels van topkwaliteit voor de consument

DELEN

Traditioneel heeft Snick EuroIngredients zich gericht op droge ingrediënten en gesteriliseerde of gepasteuriseerde voedselingrediënten pasta's. Met het Qulinofresh-assortiment komt het bedrijf nu ook tegemoet aan de groeiende vraag van de industrie en de consument naar verse producten. Door een innovatieve technologische behandeling wordt de houdbaarheid van de producten verlengd terwijl de karakteristieke kleuren, aroma's en smaken van verse ingrediënten volledig intact blijven. Deze kwaliteiten, alsmede de afwezigheid van conserveringsmiddelen, maken het Qulinofresh-assortiment een aantrekkelijke optie voor zeer veeleisende voedselproducenten en consumenten."Een innovatieve behandeling verlengt de houdbaarheid terwijl  de kleuren, aroma's en smaken smaken volledig intact blijven"

Snick_chili_con_carne 9-bewerkt

 

De Qulinofresh-kruidenmixen zijn gericht op twee groepen klanten. Enerzijds worden de kruidenmengsels in bulk verkocht aan partners in de voedingsmiddelenindustrie die kant-en-klaarmaaltijden van hoge kwaliteit produceren. Anderzijds worden de kruidenmengsels in kleine zakjes geleverd aan individuele consumenten, bijvoorbeeld als onderdeel van voedselbezorgings- en maaltijdkitdiensten.

De Qulinofresh-mengsels omvatten populaire kruiden en specerijen mixen uit verschillende wereldkeukens, waaronder pesto, tapenade, ras al hanout, tikka masala en paprikadip.


Het Qulinofresh-assortiment werd in 2022 gelanceerd op de Food Ingredients Europe in Parijs, waar
de natuurlijke kruidenmengsels - vers van het veld, vrij van additieven en vol smaak - de aandacht trokken van verschillende grote levensmiddelenproducenten.