family-eating-turkey-Q7JBDF7 1

Vlees en Vis: ingrediënten en blends

Vlees, vis of gevogelte: bij het merendeel van de consumenten staan deze voedingswaren bijna dagelijks op het menu. Als voedingsproducent wil je hen hoogwaardige producten bieden met een smaak, textuur en functionaliteit die precies goed zit. Onze ingrediënten voor vlees, vis en gevogelte helpen je daarbij.

 

Lees meer
Kopie van Zonder titel (1)

Kant-en-klare Maaltijden: ingrediënten en blends

Je klant restaurantwaardig gemak voorschotelen? Dat doe je met kant-en-klare maaltijden, soepen, sauzen of bereide groenten die snel klaar zijn, heerlijk smaken én duurzaam geproduceerd zijn. Onze ingrediënten en kant-en-klare mixen voor de voedingsindustrie maken het dan weer makkelijk voor jou.

 

Lees meer
Ontwerp zonder titel (11)

Plant-based en Vegetarisch: ingrediënten en blends

Plant-based producten komen al lang niet meer alleen bij vegetariërs op hun bord. Ook consumenten die veel aandacht besteden aan een gezond en gevarieerd eetpatroon, grijpen steeds vaker naar vlees- en eiwitvervangers. Met onze ingrediënten beantwoordt jouw product aan de groeiende vraag naar smaakvolle plant-based en vegetarische voeding boordevol plantaardige eiwitten.

 

Lees meer
Ontwerp zonder titel (9)

Sauzen, Soepen en Dressings: ingrediënten en blends

Sauzen, soepen en dressings zijn populair in elke keuken: je kan eindeloos variëren en ingrediënten combineren. Naast een heerlijke smaak, wil je klant ook dat z’n saus, soep of dressing er lekker uitziet én lang vers blijft. Onze ingrediënten en mixen toegespitst op de voedingsindustrie ondersteunen je daarbij.

 

Lees meer
wafelmixen en blends

Zuivel en Desserts: ingrediënten en blends

Zuivel is onmisbaar in heel wat desserts en zoete dranken. Met onze kant-en-klare mixen op maat van de voedingsindustrie bereid je in een handomdraai hartverwarmende zuivelproducten waar je klant niet aan kan weerstaan: meer smaak en vezels, minder vet en calorieën. Zoet, maar geen zonde.

 

Lees meer
Ontwerp zonder titel (18)

Bakkerij en Banket: ingrediënten en blends

Van een alledaags brood tot zoet gebak, een krokant koekje of prachtig gedecoreerde taarten: kwalitatieve bakkerij- en banketproducten smaken altijd – niet enkel op zondag. De beste smaak, functionaliteit en textuur? We mengen hoogwaardige ingrediënten met onze expertise tot de ideale grondstoffen voor professionele bakkerijen.

 

Lees meer