Oosterse  specialiteiten

Oorspronkelijk uit Azië, maar tegenwoordig wereldwijd niet meer uit de keuken weg te denken.  Deze veelzijdige smaakmakers geven een rijke, volle en  aromatische smaak aan je gerecht. Met de kenmerkende en uitgebalanceerde Umami smaak worden de  gerechten van een vol smaakprofiel voorzien. Ook ideaal om te gebruiken als zoutvervanger. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment sojasauzen 

Bij SNICK EuroIngredients kan je terecht voor verschillende soorten sojasauzen. Hiervoor werken we samen met onze partner Shoda wiens producten we exclusief verdelen in de Benelux. 

Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment sojasauzen of schakel onze voedingstechnologen in om een product op maat te ontwikkelen of jouw product te optimaliseren. 

check-circl

Japanse sojasaus

Japanse sojasaus

Natuurlijk gebrouwen fermentatie proces door diverse schimmelculturen en daaropvolgende filtratie. Bestaande uit sojabonen, tarwe, water en zout en  zonder additieven.
Lees meer
check-circl

Tamari

Tamari

Dit bevat minder tot geen tarwe in vergelijking met sojasaus.
Lees meer
check-circl

Ketjap manis

Ketjap manis

zoete sojasaus
Lees meer
check-circl

Oestersaus

Oestersaus

Donkergekleurde saus met oesterextract
Lees meer
check-circl

Worchester saus

Worchester saus

Deze saus is regelmatig terug te vinden in recepten voor bolognesesaus, tomatensoep of als onderdeel van de klassieke Bloody Mary cocktail. Worcestersaus is onder de vleesliefhebbers ook gekend als basis van de marinade voor varkensvlees of filet americain.
Lees meer
check-circl

Teriyaki saus

Teriyaki saus

Is een Japanse zoete sojasaus. Deze zachte sojasaus is ideaal om als marinade te gebruiken

Lees meer
check-circl

Miso

Miso

check-circl

Shijo Koji

Shijo Koji

Ontwerp zonder titel (19)

Natuurlijk en traditioneel gebrouwen 

De sojasauzen van onze partner Shoda worden geproduceerd volgens het traditionele fermentatie proces bestaande uit slechts 4 natuurlijke ingrediëntensojaboon, graan, water en zoutHet fermentatieproces vindt plaats met verschillende schimmelculturen en wordt op het eind gefiltreerd. Door dit de tijd te geven die het verdient krijgt de klassieke sojasaus zijn typische smaak, aroma en donkere kleur.  

quote

Sojasaus op maat

Twijfel je welke sojasaus uit het gamma het beste past bij jouw:

  • voedingsproduct
  • samenstelling
  • budget
  • productieproces

Onze voedingstechnologen staan je graag bij in je keuze.

Bovendien kan je ook bij SNICK EuroIngredients terecht om een kleine hoeveelheid sojasaus af te nemen.

Mee met recente trends

Met onze sojasauzen speel je in op trends zoals:

  • vegetarisch en vegan
  • zoutreductie
  • bio

Meer weten over consumententrends en marktevoluties?

Ontdek de 10 belangrijkste tendensen in ons trendrapport vol sprekende voorbeelden en praktische tips.