SNICK EuroIngredients,

Meesters in smaak en functionaliteit sinds 1993

about-us-image

Leverancier en producent van hoogwaardige ingrediënten voor de voedingsindustrie

SNICK EuroIngredients werd in 1993 opgericht door Philippe Snick. Sindsdien produceert en levert  Snick Euroingredients culinaire en functionele ingrediënten, natte en droge blends en kruidenmixen van de hoogste kwaliteit voor voedingsbedrijven in de Europa.

Ons ervaren team van voedingstechnologen weet aan ieder voedingsproduct een snuifje innovatie toe te voegen. Een product op maat, snelle levering of aangepaste service nodig? Alles is bespreekbaar.

Contacteer ons

Wat drijft ons?

about-icon

Innovatie, onderzoek en ontwikkeling zijn de drijvende krachten achter SNICK EuroIngredients. We houden voortdurend markttrends in de gaten en leren elke dag bij dankzij exclusieve samenwerkingen met onze partners.

about-icon2

Zo verwerven we diepgaande kennis en oog voor innovatie, iets wat onze klanten het vertrouwen geeft dat hun voedingsproduct in goede handen is. Een samenwerking met SNICK EuroIngredients ontzorgt hen immers volledig. Zo bouwen we aan duurzame partnerships met al onze klanten.

Ga met ons mee!

BEdrijfsvideo

Bezoek Snick EuroIngredients Digitaal

Bekijk de video om onze site in het kort te leren kennen.

youtube link

Wat kan SNICK betekenen voor jouw voedingsbedrijf?

cocoa-powder-PCTM8QL 1

Kwalitatieve producten

Hoogwaardige ingrediënten die smaak én functionaliteit toevoegen aan jouw voedingsproduct? Vind alle essentiële bouwstenen in ons uitgebreide gamma culinaire en functionele ingrediënten, natte en droge blends en kruidenmixen.

Ontdek onze producten
productie

Maatwerk

Wil je een uniek voedingsproduct laten ontwikkelen? Reken op onze voedingstechnologen. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing, smaak en functionaliteit op maat van je productieproces, budget, declaratie en meer.

Lees meer over ons maatwerk

Kwaliteit gegarandeerd

We leggen de lat hoog voor al onze ingrediënten en maatwerkoplossingen. Ontdek hoe we de beste kwaliteit garanderen met uitgebreide ervaring, een veilig productieproces en een ruime collectie certificaten.

logo-a-como

Deel van de Acomo-groep

 

SNICK EuroIngredients maakt sinds 2009 deel uit van Acomo, een internationale groep die voedingsproducenten en -leveranciers uit meer dan 100 landen met elkaar verbindt. De groep koopt, verkoopt, behandelt, bewerkt, verpakt én verdeelt producten en ingrediënten voor de voedings- en drankenindustrie overal ter wereld– met voedselveiligheid als prioriteit.

Meer weten over SNICK EuroIngredients?

Neem gerust contact op. We helpen je graag verder.

Neem contact op
trens 2022 banner
Ontdek de 5 belangrijkste tendensen voor 2022 in ons trendrapport.

Meesurfen op de recentste consumententrends en marktevoluties in de voedingsindustrie?

  • 5 hete hangijzers in de voedingsindustrie
  • Sprekende voorbeelden
  • Praktische tips
  • Helemaal gratis